Hanglampen zijn een mooie toevoeging aan het interieur en helpen de juiste sfeer aan een ruimte te geven. Aan tafel wilt u gezellig met elkaar eten, af en toe romantisch dineren met z’n tweetjes, een spelletje doen met vrienden of gewoon lekker rustig bladeren in uw favoriete tijdschrift of krant. Ledverlichting bespaart u enorm op energiekosten. Een ledlamp gaat vaak 20 keer langer mee en verbruikt veel minder stroom dan een gloeilamp of halogeenlamp. Het vervangen van een aantal gloeilampen levert daarom al snel een besparing van een paar honderd euro per jaar op. Spots plaatsen is een snelle en gemakkelijke manier om uw kamer te verlichten. U kunt gebruik maken van zowel opbouw- als inbouwspots in 12 volt en 230 volt. Kies voor een verstelbare spot, zodat u het licht precies kunt richten op de plaats waar u het nodig heeft. Vloerlampen kunnen een donkere hoek in uw interieur verlichten, de aandacht op een bijzondere plek in uw woonkamer vestigen en het mogelijk maken om op de bank van een goed boek te genieten. Tafellampen bepalen voor een groot deel de sfeer in uw kamer. Een tafellamp op de vensterbank zorgt voor een sfeervol effect, bureaulampen maken het werken aan een bureau of tafel een stuk gemakkelijker. Lichtbronnen Van sierlamp tot koelkastlampjes, wij verkopen natuurlijk ook veel verschillende soorten losse lichtbronnen.
verlichting groenen, kamerverlichting, tuinverllichting,

Hanglampen zijn een mooie toevoeging aan het interieur en helpen de juiste sfeer aan een ruimte te geven. Aan tafel wilt u gezellig met elkaar eten, af en toe romantisch dineren met z’n tweetjes, een spelletje doen met vrienden of gewoon lekker rustig bladeren in uw favoriete tijdschrift of krant.

Ledverlichting bespaart u enorm op energiekosten. Een ledlamp gaat vaak 20 keer langer mee en verbruikt veel minder stroom dan een gloeilamp of halogeenlamp. Het vervangen van een aantal gloeilampen levert daarom al snel een besparing van een paar honderd euro per jaar op.

Spots plaatsen is een snelle en gemakkelijke manier om uw kamer te verlichten. U kunt gebruik maken van zowel opbouw- als inbouwspots in 12 volt en 230 volt. Kies voor een verstelbare spot, zodat u het licht precies kunt richten op de plaats waar u het nodig heeft.

Vloerlampen kunnen een donkere hoek in uw interieur verlichten, de aandacht op een bijzondere plek in uw woonkamer vestigen en het mogelijk maken om op de bank van een goed boek te genieten.

Tafellampen bepalen voor een groot deel de sfeer in uw kamer. Een tafellamp op de vensterbank zorgt voor een sfeervol effect, bureaulampen maken het werken aan een bureau of tafel een stuk gemakkelijker.

Lichtbronnen
Van sierlamp tot koelkastlampjes, wij verkopen natuurlijk ook veel verschillende soorten losse lichtbronnen.

LAAT JE INSPIREREN

Onze showroom is de inspiratiebron voor de juiste lichtbron.
Kom eens langs en laat je inspireren.

verlichting groenen, kamerverlichting, tuinverllichting,
verlichting groenen, kamerverlichting, tuinverllichting,
verlichting groenen, kamerverlichting, tuinverllichting,