Beste klanten,

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelingen is onze winkel tijdelijk gesloten. Wij zijn vanaf woensdag 16 december uitsluitend geopend voor afhaal. Je kunt je bestellingen mailen naar afhaal@groenenbouwmarkt.nl Noteer hierbij je naam en telefoonnummer. Wij bellen je zodra je bestelling klaar ligt.

Retourneren
Retourneren is momenteel niet mogelijk. De retourperiode wordt daarom verlengt met de duur van de landelijke sluiting.

Zagerij en verf mengen
Het zagen van plaatmateriaal en het mengen van verf in een speciale kleur is nog steeds mogelijk. 

Kast op maat afspraken
Groenen Bouwmarkt is gespecialiseerd in maatwerkkasten. Denk hierbij aan schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten, wasmachinekasten en boekenkasten. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelingen is het momenteel niet mogelijk om onze showroom te bezoeken. Onze adviseurs kunnen tijdens de lockdown wel aan huis komen. Tijdens deze afspraak maken ze samen met jou een 3D ontwerp en een offerte. Bel ons op 040-2307230 of stuur een mail naar kasten@groenenbouwmarkt.nl voor het maken van een afspraak. 

Keuken- en badkamer  afspraken
In de ochtend en middag van dinsdag 15 december bellen wij alle klanten die in de week van 14 december tot en met 20 december een afspraak hebben. De afspraken gaan deze week niet door. Wij zijn bezig om onze adviesafspraken op een andere manier in te vullen. Meer informatie over de adviesafspraken volgt nog.

Inmeten en service bezoeken
Deze service blijft beschikbaar. Wij handelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er bij aankomst en vertrek geen handen worden geschud. Daarnaast houden wij minimaal 1,5 meter afstand. Bij symptomen worden de afspraken geannuleerd.

voor meer informatie over de coronamaatregelingen ga je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19